Salgs- og leveringsbetingelser

Registrering af personlige oplysninger
Lysoglup ApS registrerer Deres navn, adresse samt faktura i kundekartoteket ved køb. Oplysningerne vidergives ikke, men Lysoglup ApS opbevarer registreringen i fem år.

Selv om varerne skal leveres et andet sted, har vi brug for Deres rigtige adresse. Det kan være til nytte i forbindelse med leveringsproblemer og andre uforudsete hændelser. Deres telefonnummer og e-mailadresse er vigtig, hvis vi har brug for at kunne komme i kontakt med Dem. E-mail adressen skal vi bruge, når vi sender Deres ordrebekræftelse, som er Deres garanti for, at De har bestilt varen.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en krypteret overførsel mellem Dem og Nets.

I forbindelse med Deres køb i www.lysoglup.dk shoppen bliver Deres navn, adresse og email registreret.

Logstatistik
Der bruges logstatistik på Lys og lup-shoppen for statistisk brug.

Bestilling
Alle priser er inkl. 25% moms og incl. alle afgifter, told m.m. gældende for Danmark. Ved levering til andre lande er det kundens ansvar selv at afregne evt. told og afgifter.
Aftaler på websitet kan kun indgås på dansk.
Vi tager forbehold for moms- og afgiftsændringer samt ændringer i udgifter til transport.
Ved levering udenfor Danmark  vil De blive kontaktet m.h.t. transportomkostningerne.
De vil altid blive orienterede om sådanne ændringer før endelig ordre afvikling.

Betaling
Betaling kan ske med Dankort, VISA samt MobilePay. Der pålægges intet gebyr for betaling med Dankort. Betales der med betalingskort, er De altid sikret mod misbrug. De har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når De modtager Deres betalingsoversigt. De har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er De bedre sikret end i den fysiske verden, hvor De har en selvrisiko på 375 DKK når Deres dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, De sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra Lysoglup ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det De har godkendt ved købet.

Forsendelse og Levering
Med mindre andet er anført under detaljer for varen, sker levering normalt inden for en halv snes dage. Er leveringstiden udover det nævnte vil De få besked via e-mail.

Afhængigt af hvilken leveringsform De vælger ved afslutning af købet i webshoppen, leveres Deres varer enten til døren, til Deres lokale posthus, eller De kan vælge selv at afhente varerne hos Lys og lup i Rødovre. Hvis De ifm. købet angiver mailadresse eller mobiltelefonnummer, får De en advisering via email eller sms, når Deres forsendelse er klar.

 

Ikke afhentede pakker

Pakker der ikke afvises eller ikke afhentes inden for 14 dage i kundens ønskede pakkeshop sendes automatisk retur til Lysoglup ApS. 
 
Hvis pakken ikke afhentes eller nægtes modtaget og dermed returneres er kunden forpligtet til at afholde udgifter til returnering af uafhentede pakker.  Ønsker du varen fremsendt på ny skal De betale for ny fragt. 
 
 
Transportskader
Når De modtager varen, skal De inden for rimelig tid undersøge, om den er beskadiget. Er varen transportskadet, skal De give Post Danmark eller fragtmanden den med retur, og vi ombytter den uden udgift for Dem. De kan melde eventuelle transportskader på telefon 43 451 451, eller maile på lysoglup@lysoglup.dk

Fortrydelsesret
De har 14 dages fortrydelsesret på Deres varer fra den dag, De modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor De modtager den sidste vare. Ønsker De at fortryde Deres køb, er det ikke nok at afvise pakken.  De skal i stedet udfylde den "Fortrydelsesformular", som findes under "Tekstsider" i menuen øverst til venstre på siden (under logoet), eller på anden utvetydig måde oplyse Lysoglup ApS om, at De vil fortryde Deres køb. 
Varen skal ifølge loven "returneres i væsentlig samme stand som den modtages".
 
Dette betyder: 
at varen er ubeskadiget og pæn som ny
at varen returneres i ubeskadiget og original emballage
at varen er komplet inkl. alt tilbehør og vejledninger
 
 
Når De udnytter fortrydelsesretten skal De selv betale for fragten, når De returnerer varen. eller give fysisk fremmøde på vores adresse mod forudgående aftale. Returnerede varer sendes med omdeling Lysoglup ApS, Erhvervsvej 30, 2610 Rødovre, pakker leveret til pakkeshop eller pakkeboks vil ikke blive afhentet.

De bedes venligst oplyse kunde- eller ordrenummer samt afsender (det navn varen er bestilt under) på tilbageforsendelsen. Hvis De har købt flere varer og på den måde opnået "fri fragt" og der returneres varer således at beløbet ikke længere opnår "fri fragt" vil der blive fratrukket beløb for fragt ifbm tilbagebetaling.
 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andreord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Alle varer skal returneres i ubeskadiget original emballage, ellers vil der blive fratrukket for ny emballering.


Tilbagebetaling
Senest 14 dage efter Lysoglup ApS har modtaget Deres henvendelse om fortrydelse, vil De få tilbagebetalt varens fulde beløb samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste forsendelsesmetode. Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved købet.


Reklamationsret
Følger de til enhver tid gældende bestemmelser i købeloven.
Når De ønsker at reklamere over et produkt, skal hele produktet inkl. evt. ladere m.m. indsendes til os på vores adresse:
Lysoglup ApS, Erhvervsvej 30, 2610 Rødovre
Når De returnerer varen, bedes De angive følgende bemærkninger på pakken:
Kunde- og/eller ordrenummer samt afsender og tf.nr. (det navn varen er bestilt under).
Såfremt De sender et produkt til os, som viser sig ikke at være behæftet med en mangel, men alene ikke fungerer på grund af en brugerfejl, vil vi i de tilfælde, hvor vi selv bliver krediteret fra vores grossist, være nødsaget til, at tage et administrationsgebyr på op til 1000 DKK. Hertil kommer udgifter til forsendelse.

Vi gør opmærksom på at reklamationsretten ikke gælder, hvis problemerne skyldes brug af ukorrekt forsyningsspænding (herunder overspænding), normalt slid, manglende overholdelse af instruktionerne i manualen, skader opstået under transport eller opbevaring, brand eller skader grundet naturlige årsager (f.eks. oversvømmelse, lynnedslag, ...).
Reklamationsretten bortfalder envidere, hvis der foretages ændringer på produktet uden forudgående skriftlig tilladelse fra fabrikanten, eller hvis reparationer er udført med uautoriserede reservedele eller ved manglende overholdelse af vedligeholdelsesinstruktionerne for det pågældende produkt.

Reklamationsbehandling
Er en vare forsinket, eller har varen fejl, kan De henvende dig på nedenstående adresse eller telefon 43 451 451.
Klager over fejl ved varen skal ske inden for rimelig tid, efter at De har opdaget fejlen, eller burde have opdaget fejlen, ved almindelig gennemgang af varen. De kan klage skriftligt eller mundtligt. To år efter modtagelsen af varen, ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

Lyskilder/pærer er ikke omfattet af ovenstående garanti og reklamationsbestemmelser - dette gælder også lyskilder i luplamper og lyslupper. Vi anbefaler derfor at disse afhentes og afprøves i vores forretning.

E-markedsføring
De kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.
Nyhedsbrevet modtager De kun, når De har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil, enten når De taster dine kundeoplysninger, i forbindelse med dit køb, eller på siden med nyheder (link til venstre på siden).
Nyhedsbrevet udsendes med jævne mellemrum - De kan altid blive frameldt - sam
me sted
som De
har tilmeldt dig.