Salgs- og leveringsbetingelser

Registrering af personlige oplysninger
Lysoglup ApS registrerer dit navn, adresse samt faktura i kundekartoteket ved køb. Oplysningerne vidergives ikke, men Lysoglup ApS opbevarer registreringen i fem år.

Selv om varerne skal leveres et andet sted, har vi brug for din rigtige adresse. Det kan være til nytte i forbindelse med leveringsproblemer og andre uforudsete hændelser. Dit telefonnummer og e-mailadresse er vigtig, hvis vi har brug for at kunne komme i kontakt med dig. E-mail adressen skal vi bruge, når vi sender din ordrebekræftelse, som er din garanti for, at du har bestilt varen.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en krypteret overførsel mellem dig og Nets.

I forbindelse med dit køb i www.lysoglup.dk shoppen bliver dit navn, adresse og email registreret.

Logstatistik  

Der bruges logstatistik på Lys og lup-shoppen for statistisk brug.

 


Bestilling

Alle priser er inkl. 25% moms og incl. alle afgifter, told m.m. gældende for Danmark. Ved levering til andre lande er det kundens ansvar selv at afregne evt. told og afgifter.
Aftaler på websitet kan kun indgås på dansk.
Vi tager forbehold for moms- og afgiftsændringer samt ændringer i udgifter til transport.
Ved levering udenfor Danmark  vil De blive kontaktet m.h.t. transportomkostningerne.
De vil altid blive orienterede om sådanne ændringer før endelig ordre afvikling.

 


Betaling

Lysoglup ApS modtager følgende online betalinger:

 • Dankort
 • Visa/Dankort
 • Mastercard
 • MobilePay Online
 • Betaling via EAN nummer

I vores showroom modtager vi:

 • Dankort
 • Vise/Dankort
 • Mastercard
 • MobilePay
 • Kontanter (på beløbet - Vi ikke har kasseapparat)

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne pakkes og afsendes fra os og der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Lysoglup ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Lysoglup ApS’s egen hjemmeside bruger likeledes kryptering med SSL protokol.


Forsendelse og Levering

Med mindre andet er anført under detaljer for varen, sker levering normalt inden for 1-3 dage. Er leveringstiden udover det nævnte vil du få besked via e-mail.

Undtagelser kan forekomme i særlige lukkeperioder f.eks. sommerferie og højtider. I disse perioder vil det fremgå på forsiden af vores webshop.

Du kan vælge at få sendt din pakke med- og uden omdeling. Fragtomkostninger angives i betalingsvinduet ud fra hvilken leveringsform, der ønskes.

Vi forsøger at afsende bestillinger foretaget inden klokken 14.00 på hverdage samme dag.

Vi leverer via PostNord i hele Danmark - Kontakt os for beregning af fragt til Grøndland og Færøerne.

Varer kan altid afhentes fragt- og gebyrfrit i vores showroom i Rødovre

 

Ikke afhentede pakker

Pakker der ikke afvises eller ikke afhentes inden for 7 dage i kundens ønskede pakkeshop sendes automatisk retur til Lysoglup ApS. 
 
Hvis pakken ikke afhentes eller nægtes modtaget og dermed returneres er kunden forpligtet til at afholde udgifter til returnering af uafhentede pakker.  Ønskes varen fremsendt på ny skal der betales for ny fragt. 
 
 
Transportskader

Når du modtager dine varer, opfordrer vi til, at du kontrollerer pakken for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet – med forbehold for eventuelle skader på indhold. Du kan også nægte at modtage varen. Kontakt hurtigst muligt os pr  e-mail lysoglup@lysoglup.dk og meddel, at du har afvist varen. Husk at vedhæfte fotodokumentation. 


Fortrydelsesret 

Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken, men du skal kontakte Lysoglup skriftligt enten via brev, e-mail eller vores fortrydelsesformular som du finder her.  
 
Varen skal ifølge loven "returneres i samme stand som du modtages".

 

Dette betyder:

 • at varen er ubeskadiget og pæn som ny
 • at varen returneres i ubeskadiget og original emballage
 • at varen er komplet inkl. alt tilbehør og vejledninger
 
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen eller afleverer ved fysisk fremmøde på vores adresse mod forudgående aftale. Returnerede varer sendes med omdeling til  Lysoglup ApS, Erhvervsvej 30, 2610 Rødovre.
Bemærk at vi ikke modtager forsendelser pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du bedes venligst oplyse ordrenummer samt afsender (det navn varen er bestilt under) på tilbageforsendelsen. Hvis du har købt flere varer og på den måde opnået "fri fragt" og der returneres varer således at beløbet ikke længere opnår "fri fragt" vil der blive fratrukket beløb for fragt ifbm tilbagebetaling.
 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Alle varer skal returneres i ubeskadiget original emballage, ellers vil der blive fratrukket for ny emballering.
 
For batterier skal emballagen være ubrudt. Er emballagen brudt, bortfalder returretten


Tilbagebetaling

Senest 14 dage efter Lysoglup ApS har modtaget din henvendelse om fortrydelse, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste forsendelsesmetode. Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Bemærk: Du har ikke krav på tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse af dit køb.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Reklamationsret

Købeloven dækker alle fejl, der var til stede, eller hvor årsagen til fejlen var til stedet, da du fik varen leveret.

Som forbruger har du - i henhold til Købeloven - 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd f.eks. brug af ukorrekt forsyningsspænding (herunder overspænding), normalt slid, manglende overholdelse af instruktionerne i manualen, skader opstået under transport eller opbevaring, brand eller skader grundet naturlige årsager f.eks. oversvømmelse, lynnedslag m.m.

Reklamationsretten bortfalder envidere, hvis der foretages ændringer på produktet uden forudgående skriftlig tilladelse fra fabrikanten, eller hvis reparationer er udført med uautoriserede reservedele eller ved manglende overholdelse af vedligeholdelsesinstruktionerne for det pågældende produkt

Batterier er ikke omfattet af reklamationsretten.

Hvis du ønsker at reklamere over en vare købt hos Lysoglup.dk skal du sende en skriftlig reklamation på e-mail til: lysoglup@lysoglup.dk

Hvis produktet skal sendes retur, skal hele produktet inkl. evt. ladere m.m. indsendes til vores adresse:

Lysoglup ApS, Erhvervsvej 30, 2610 Rødovre

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken:

 • Ordrenummer
 • Afsender og tf.nr. (det navn varen er bestilt under).

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail: lysoglup@lysoglup.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk


E-markedsføring
Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.
Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil, enten når du taster dine kundeoplysninger, i forbindelse med dit køb, eller på siden med nyheder (link til venstre på siden).
Nyhedsbrevet udsendes med jævne mellemrum - Du kan altid blive frameldt - samme sted som du har tilmeldt dig.