Lys og lup har til huse på Erhvervsvej 30, 2610 Rødovre (se kortet til højre, eller klik her for et mere detaljeret, zoombart gadekort), og har åbent alle hverdage fra klokken 8:30 til klokken 16:00.

I bil: Fra Nordre Ringvej drejes ad Ejby Industrivej, og efter godt 300 meter til venstre i lyskrydset ad Erhvervsvej. Fra Motorring 3 tages frakørsel 23, hvor der drejes til venstre ad Jyllingevej. Efter få hundrede meter drejes til højre i lyskrydset ad Ejby Industrivej, og i det næste lyskryds efter 600 meter igen til højre ad Erhvervsvej. Lys og lup ligger på sydsiden af Erhvervsvej; det er på højre side, når man kommer fra Ejby Industrivej-enden. Der er parkering i gården, cirka ti meter fra vores butiksdør.

 

 

Find din rejseplan her:

Fra:
Til: Lys og lup i Rødovre
Dato:
Kl.:
 

Med kollektiv trafik: De to nærmeste stoppesteder ligger på Erhvervsvej, godt 100 m øst og 400 m vest for Lys og lup-butikken; her standser de to lokale buslinjer 142 og 166. Er man frisk på små 900 meter til fods, er der stoppestedet ved Nordre Ringvej, hvor de hurtige buslinjer 300S og 30E standser.

Benyt vores Rejseplan her til venstre: Udfyld de hvide felter med den adresse, station eller stoppested De rejser fra, vælg hvornår De ønsker at rejse, og tryk derefter på knappen "Find din rejse" - så stilles De om til Rejseplanen.dk, som giver Dem detaljerede oplysninger om ruter, tider og takstzoner på Deres vej til og fra Lys og lup.

 

Videoen herunder giver flere praktiske informationer om hvordan De finder vej til Lys og lup: