Tillæg til Salgs- OG Leveringsbetingelser – Erhverv og det Offentlige

Tillæg til Salgs- OG Leveringsbetingelser – Erhverv og det Offentlige

 

Erhvervskøb træder i kraft når kunden er momsregistreret eller foretager betaling via
EAN-nummer.

 

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:

  • Som erhvervskunde har du 8 dages fortrydelsesret gældende fra tidspunktet, hvor varen er leveret. Skaffevarer og specielt hjemtagne varer tages ikke retur.
  • Der gælder 1 års reklamationsret fra fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
  • Lysoglup.dk forbeholder sig ejendomsretten til varen, så længe der ikke er modtaget fuld betaling for den bestilte vare. Indtil ejendomsretten er overgået til kunden, skal det solgte opbevares og vedligeholdes forsvarligt
  • Vi tilbyder salg af varer til kunder i lande udenfor Danmarks grænser. Betalingsbetingelser for eksport er forudbetaling! Fragt og evt. fortoldning udenfor DK’s landegrænse påhviler kunden.   

 

Er du i tvivl om noget i forbindelse med køb hos os, er du velkommen til at kontakte os på 43 451 451 eller skrive til lysoglup@lysoglup.dk

Bestillinger kan foretages via vores hjemmeside eller pr. e-mail (vi modtager også krypterede e-mails) – det er nemt og enkelt. Skal varerne sendes til en borger, skal dette blot anføres i leveringsadressen (husk at anføre e-mailadresse eller mobilnummer til modtager da Postnord ikke længere lægger sedler i postkassen hvis modtager ikke er hjemme og forsendelsen omdirigeres til en pakkeshop.

Vi sender ikke varer i udvalg eller varer til afprøvning.