Bliv ikke forbavset over vores emballage

oprettet d. under Vores egen verden

Bliv ikke forbavset over vores emballage

Når De bestiller varer hos os til levering hjemme hos Dem selv, vil De ofte opleve, at emballagen (oftest en papæske) er trykt med en anden virksomheds logo mv. — og måske tro at der sket en fejl.

Sagen er, at vi gør hvad vi kan for at genbruge emballage: Det kan både være fra ting vi har fået leveret til Lys og lup-"hovedkvarteret" i Rødovre, men også fra ting der er leveret til de andre virksomheder, der har til huse i samme bygning som os (i eksemplet på illustrationen over disse linjer har æsken oprindeligt været brugt til reservedele til biler; vi bor dør om dør med et bilværksted). Og såmænd også fra varer, vi selv har købt til os selv hjemme "i privaten".

Og det er der to gode grunde til: Den ene handler om miljø og ressourcer. Vi har naturligvis en container til genbrugs-pap, men i stedet for at sende en ellers udmærket papkasse igennem processen med at blive forvandlet til papirmasse, og derefter til en ny papkasse (hvilket alt sammen bruger energi), så får kassen lov til at "gøre tjeneste" en ekstra gang.

Den anden gode grund handler om økonomi: Nye papkasser, eventuelt med vores eget logotryk osv., koster i sagens natur penge (og som alt muligt andet er priserne på den slags også steget mærkbart de seneste år)) — og som ganske almindelig privat virksomhed er der kun ét sted at hente de penge: ved at lægge beløbet hertil oven i vores priser.

Så bliv ikke overrasket, når De modtager Deres varer fra os, i en emballage som afspejler noget helt andet end det, De bestilte. Glæd Dem i stedet over, at det gør Deres varer lidt billigere, og dertil sparer på vores planets begrænsede ressourcer.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar