Udfyldes, når De ønsker at returnere varer.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Du skal kontakte Lysoglup skriftligt enten via brev, e-mail eller vores fortrydelsesformular som du finder her. Fortrydelsesformular 

Varen skal ifølge loven "returneres i samme stand som den modtages".

Dette betyder:

  • At varen er ubeskadiget og pæn som ny
  • At varen returneres i ubeskadiget og original emballage
  • At varen er komplet inkl. alt tilbehør og vejledninger
  • For batterier skal emballagen være ubrudt. Er emballagen brudt, bortfalder returretten

 

Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Bemærk det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan også returnere varen ved fysisk fremmøde på vores adresse mod forudgående aftale.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du bedes venligst oplyse faktura- eller ordrenummer samt afsender (dit navn varen er bestilt under) på tilbageforsendelsen. Hvis du har købt flere varer og på den måde opnået "fri fragt" og der returneres varer således at beløbet ikke længere opnår "fri fragt" vil der blive fratrukket beløb for fragt ifm. tilbagebetaling.

Returnerede varer skal sendes med omdeling til Lysoglup ApS, Erhvervsvej 30, 2610 Rødovre. Bemærk at vi ikke modtager forsendelser pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.