Handelsbetingelser

Registrering af personlige oplysninger
Lysoglup ApS registrerer Deres navn, adresse samt faktura i kundekartoteket ved køb. Oplysningerne vidergives ikke, men Lysoglup ApS opbevarer registreringen i fem år.

Selv om varerne skal leveres et andet sted, har vi brug for Deres rigtige adresse. Det kan være til nytte i forbindelse med leveringsproblemer og andre uforudsete hændelser. Deres telefonnummer og e-mailadresse er vigtige, hvis vi har brug for at kunne komme i kontakt med Dem. E-mail adressen skal vi bruge, når vi sender Deres ordrebekræftelse, som er Deres garanti for, at De har bestilt varen.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en krypteret overførsel mellem Dem og Nets.
I forbindelse med Deres køb i www.lysoglup.dk-shoppen bliver Deres navn, adresse og e-mailadresse registreret.

Logstatistik
Der bruges logstatistik på Lys og lup-shoppen for statistisk brug.

Bestilling
Alle priser er inkl. 25% moms og incl. alle afgifter, told m.m. gældende for Danmark. Ved levering til andre lande er det kundens ansvar selv at afregne evt. told og afgifter.
Aftaler på websitet kan kun indgås på dansk.
Vi tager forbehold for moms- og afgiftsændringer samt ændringer i udgifter til transport.
Ved levering udenfor Danmarks regninger vil De blive kontaktet m.h.t. transportomkostningerne.
De vil altid blive orienterede om sådanne ændringer før endelig ordreafvikling.

Betaling
Betaling kan ske med Dankort, VISA, Euro/Mastercard, JCB-card. Der pålægges intet gebyr for betaling med Dankort. Betales der med betalingskort, er De altid sikret mod misbrug. De har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når De modtager Deres betalingsoversigt. De har ingen selvrisiko i tilfælde af, at Deres kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er De bedre sikret end i den fysiske verden, hvor De har en selvrisiko på 375 DKK når Deres Dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, De sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra Lysoglup ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det De har godkendt ved købet.

Forsendelse og Levering
Med mindre andet er anført under detaljer for varen, sker levering normalt inden for en halv snes dage. Er leveringstiden udover det nævnte vil De få besked via e-mail.

Afhængigt af hvilken leveringsform De vælger ved afslutning af købet i webshoppen, leveres Deres varer enten til døren, til Deres lokale posthus, eller De kan vælge selv at afhente varerne hos Lys og lup i Rødovre. Hvis De ifm. købet angiver mailadresse eller mobiltelefonnummer, får De en advisering via email eller sms, når Deres forsendelse er klar.

Transportskader
Når De modtager varen, skal De inden for rimelig tid undersøge, om den er beskadiget. Er varen transportskadet, skal De give Post Danmark eller fragtmanden den med retur, og vi ombytter den uden udgift for Dem. De kan melde eventuelle transportskader på telefon 43 451 451, eller via e-mail på lysoglup@lysoglup.dk

Fortrydelsesret
De har 14 dages fortrydelsesret på Deres varer fra den dag, De modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor De modtager den sidste vare. Ønsker De at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. De skal i stedet udfylde formularen, som De finder under "Tekstsider" i menuen lige under logoet øverst på siden, eller på anden utvetydig måde oplyse Lysoglup ApS om, at De vil fortryde Deres køb. De vil umiddelbart efter modtage en kvittering.
Varen skal ifølge loven "returneres i væsentlig samme stand som den modtages".

De må altså gerne pakke varen ud og bruge den, så længe De kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis De bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Vi opfordrer på det kraftigste til, at varen returneres i originalemballage.

Når De udnytter fortrydelsesretten, skal De selv betale for fragten, når De returnerer varen. eller give fysisk fremmøde på vores adresse mod forudgående aftale.
Returnerede varer sendes til Lysoglup ApS, Erhvervsvej 30, 2610 Rødovre. Bemærk at vi ikke modtager forsendelser pr. efterkrav eller uden omdeling.
For at sikre, at pengene sendes retur til den rette kunde, bedes De venligst oplyse kunde- eller ordrenummer samt afsender (det navn varen er bestilt under) på tilbageforsendelsen.

Tilbagebetaling
Senest 14 dage efter Lysoglup ApS har modtaget Deres henvendelse om fortrydelse, vil De få tilbagebetalt varens fulde beløb samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste forsendelsesmetode. Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved købet.

Lysoglup ApS kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller har modtaget dokumentation for, at De har returneret varerne. De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager De varen i brug, eller skades den under forsendelsen, hæfter De for varens værdiforringelse. Emballagen skal også være intakt ved returnering ellers vil der blive fratrukket for ny emballering.

Reklamationsret
Følger de til enhver tid gældende bestemmelser i købeloven.
Når De ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:
Lysoglup ApS, Erhvervsvej 30, 2610 Rødovre
Når De returnerer varen, bedes De angive følgende bemærkninger på pakken:
Kunde- og/eller ordrenummer samt afsender (det navn varen er bestilt under).
Såfremt De sender et produkt til os, som viser sig ikke at være behæftet med en mangel, men alene ikke fungerer på grund af en brugerfejl, vil vi i de tilfælde, hvor vi selv bliver krediteret fra vores grossist, være nødsaget til, at tage et administrationsgebyr på op til 1000 DKK. Hertil kommer udgifter til forsendelse.

Reklamationsbehandling
Er en vare forsinket, eller har varen fejl, kan De henvende Dem på nedenstående adresse, eller på telefon 43 451 451.
Klager over fejl ved varen skal ske inden for rimelig tid, efter at De har opdaget fejlen, eller burde have opdaget fejlen, ved almindelig gennemgang af varen. De kan klage skriftligt eller mundtligt. To år efter modtagelsen af varen, ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

Lyskilder/pærer er ikke omfattet af ovenstående garanti og reklamationsbestemmelser - dette gælder også lyskilder i luplamper og lyslupper. Vi anbefaler derfor at disse afhentes og afprøves i vores forretning.

E-markedsføring
De kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.
Nyhedsbrevet modtager De kun, når De har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil, enten når De taster dine kundeoplysninger i forbindelse med Deres køb, eller på siden med nyheder ("Nyhedsbrev" i menuen under logoet øverst til venstre på siden).
Nyhedsbrevet udsendes med jævne mellemrum - De kan altid blive frameldt - samme sted som De har tilmeldt Dem.