Mere at vælge imellem for påhæftningslup-brugere

Oprettet d. under Produktnyheder

Vores populære påhæftningslupper er blevet udvidet, så man kan få dem til tre forskellige lamper. Tidligere blev de hovedsageligt brugt sammen med Verit Task-arbejdslampen, og vi har også haft enkelte modeller til brug med LED 3Colour-lampen. Men nu har vi udvidet sortimentet, så alle påhæftningslupper, samt holderne til EasyPocket XL- og Mobilux LED-lupperne, kan fås til både Verit Task, LED 3Colour og de nye Stella bordlamper og gulvlamper.

 

Verit Task-lamperne leveres som standard med et lysrør der giver nogenlunde samme lys som de gamle elpærer af glødelampe-typen, og vi fører desuden ekstra lysrør til Verit Task med alt fra lunt, let gyldent lys, til et frisk og køligt skær i stil med dagslyset udenfor. Det betyder blot at man er nødt til at vælge lysets farvetone (eller farvetemperatur som det hedder i fag-jargonen) én gang for alle - og dertil kan lyset i Verit Task ikke dæmpes. Med LED 3Colour og Stella-lamperne kan man ikke alene frit vælge mellem forskellige farvetemperaturer ved et tryk på en knap; man kan også dæmpe lyset. Stella Sky Two LED-gulvlampen leveres endda med fjernbetjening, så man ikke behøver række ud efter lampen for at tilpasse lyset fra den.

 

Vi er især stolte af, at Dansk Blindesamfund i august 2019-udgaven af deres blad "Øjeblikket" har fremhævet netop Stella-lamperne til læsning for svagtseende (se side 22): Som så mange andre handicaps "rammer" synsproblemer forskelligt fra person til person, og derfor er behovet for lys også forskelligt. Med sine tre forskellige farvetemperaturer og indbyggede lysdæmpning kan man let tilpasse lyset fra disse lamper til ens behov - også selv om behovet ændrer sig med tiden. Og med vores udvidede sortiment i påhæftningslupper er der endnu flere muligheder for tilpasning.

 

Ligesom 3Colour-lampen benytter Stella-lamperne det nyeste i LED-lyskilder, hvilket fører en byge af fordele med sig: For det første er LED-lys enormt energieffektivt, så man sparer strøm (og dermed penge på elregningen). For det andet holder LED-lyskilderne så længe (flere årtier!), at de ganske enkelt er bygget fast ind i lampen — De får faktisk ikke brug for at udskifte lyskilderne, før andre dele af lampen er slidt op om mange år. Og så er LED-lyskilderne ret robuste; de går ikke i stykker selv om man skulle være uheldig og for eksempel komme til at vælte lampen.

 

Hvis De synes at det alt sammen er rigeligt meget at vælge mellem, så skal De være velkommen til at komme ind til Lys og lup (husk at bestille tid på tlf. 43 451 451) og prøve de forskellige kombinationer af lamper og påhæftningslupper, så De kan få den løsning der passer bedst til Dem.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar