Mød Lys og lup på Alt om håndarbejde-messen i Rødovre

oprettet d. under Vores egen verden

Mød Lys og lup på Alt om håndarbejde-messen i Rødovre

I weekenden den 2. til 4. februar slår Alt om håndarbejde-messen dørene op for kreative sjæle tre forskellige steder i Danmark: Her vil der være workshops hvor der demonstreres materialer og teknikker, der afholdes konkurrencer - og håndarbejds-entusiaster af enhver slags kan mødes, lære nyt, og inspirere hinanden.

Til arrangementet i Rødovre-hallen vil man kunne møde Lys og lup ved stand 55, hvor vi står klar med en masse forstørrelses-løsninger til de fine små detaljer, og rigtig godt lys, som lader resultaterne af de kreative udfoldelser komme til deres ret. Og vi har naturligvis massevis af rigtig gode messetilbud med "i kufferten", så kom og bliv overrasket over, hvad godt lys og den rigtige forstørrelses-løsninger gør for fornøjelsen ved at være kreativ med hænderne.

Med mere end tredive års erfaring i at gøre hverdagen nemmere for folk med vidt forskelligartede synsproblemer, har vi naturligvis også meget at byde på til jer med hobbyer, som stiller særlige krav til synssansen, og til den belysning og forstørrelse der skal til for at give synet de bedste arbejdsbetingelser.

Vi glæder os til at møde jer alle sammen!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar