Ny opdatering til Jordy II

oprettet d. under Produktnyheder

Opdatering til Jordy II

Bare fordi et produkt er sendt ud af døren fra Enhanced Vision, betyder det ikke at svagsynshjælpemiddel-fabrikken i Californien er færdige med det: Til den elektroniske brille Jordy II er de således lige udkommet med en opdatering, som giver Jordy II og den tilhørende CCTV-læsestand et par nye funktioner og en forbedring.

Mindre strømforbrug og nemmere opdateringer

Lad os starte med det lidt ”tekniske” først: Dels er strømforbruget i stand by-tilstanden blevet reduceret med den nye opdatering, og dels kan Jordy II-brillen nu bruges til at opdatere læsestanden: Man opdaterer brillen, og når man sætter brillen i læsestanden og tænder for den (og samtidig trykker på farvevalgs-knappen), overføres eventuelle opdateringer til læsestanden. Efter fuldført opdatering genstarter standeren, og så er det hele klar til brug.

”Se med”-funktion med læsestanderen

Den vel nok mest spændende nyskabelse er en ny ”se med”-funktion, så man kan koble Jordy II til læsestanderen, og få vist det som bæreren af brillen ser, på læsestandens skærm; både billedet og de meddelelser mv., som Jordy ind imellem viser, f.eks. ”Zoom 3”. På billedet til højre kan vi på læsestandens skærm se præcis den del af avis-teksten, som Martin ser inde i Jordy II-brillen. Denne funktion har været efterspurgt af synskonsulenter mv., som har til opgave at lære nye brugere at få mest ud af Jordy II.

Få det på Deres Jordy II

Hos Lys og lup har vi naturligvis sørget for, at alle Jordy II-briller og læsestande dertil er opdateret med alt det seneste. Hvis De sidder med en Jordy II og evt. tilhørende læsestander, som ikke har fået denne opdatering, så er det bestemt muligt for enhver med lidt ”flair” for IT at foretage opdateringen:

Og hvis det driller, kan De naturligvis altid ringe til os på 43 451 451, mandag til fredag fra 8:30 til 16:00.  


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar