Posten har travlt - bestil i god tid

Oprettet d. under Vores egen verden

Posten har travlt - bestil i god tid

Juletravlheden har indfundet sig -- ikke bare her hos Lys og lup, men også hos postvæsenet. Således ekspederede PostNord den 7. december endnu flere pakker end tirsdagen efter Black Friday, hvilket ikke siger så lidt. Af samme grund har postvæsenet flere hundrede ekstra mand på opgaven, men det må forventes, at pakker er lidt længere tid undervejs end vi normalt er vant til.

Derfor skal vi viderebringe nogle gode råd og henstillinger:

  • Først den helt oplagte: Bestil i god tid, navnlig hvis det er vigtigt, at pakken når frem før jul.
  • Vær opmærksom på, at det kan tage lidt længere end sædvanligt fra I "ser" Jeres pakke i PostNords app eller via Track&Trace, og til at den når frem.
  • Mange bestiller deres varer til afhentning på posthuse eller i "post-hjørnet" i den lokale dagligvarebutik. Når I får besked om at pakken er ankommet dertil, kan I hjælpe PostNord og alle de andre der også venter på pakker, ved at afhente Jeres hurtigt, og på den måde skabe plads på hylderne til de næste pakker.
  • Husk at vejret også spiller ind på postdriften: December måned og vinteren meldte sin ankomst med et gevaldigt snevejr, navnlig i Nordjylland, og det har givet en "pakke-pukkel", som man stadig arbejder i det nordjyske på at afvikle. Snevejr hjælper på julestemningen, men får vi meget af det, må man forvente, at det giver postbudene flere udfordringer.

Og med det vil vi ønske jer alle sammen en rigtig glædelig jul! 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar