Dansk Blindesamfund kom på besøg

Oprettet d. under Vores egen verden

Dansk Blindesamfund kom på besøg

Gæsterne er samlet omkring skranken i vores showroom, mens Martin fortæller.På en grå og let fugtig onsdag sidst i august havde Lys og lup samt Instrulog fint besøg af et selskab fra Dansk Blindesamfund, som kom for at lære lidt om hvad de to virksomheder kan byde på i hjælpemidler til blinde og svagtseende.

Arrangementet startede med en kop kaffe i køkkenet på Lys og lup-hovedkvarteret, serveret med en kort introduktion til vores virksomhed. Herefter gik turen til vores showroom, hvor en masse forskellige hjælpemidler blev fundet frem, afprøvet og eksperimenteret med, alt imens Martin fortalte om hvad de forskellige ting kan hjælpe med, og hvordan de fungerer -- flettet med videbegærlige spørgsmål som afspejlede bred viden og interesse for området.

Vores synsprøverum blev også besøgt, og det hele sluttede med en bid frokost, hvorefter folk fra både Lys og lup og Instrulog ledte selskabet til fods den korte vej mellem de to virksomheder. Vi skal undskylde overfor de travle folk i lyskrydset for enden af Erhvervsvej, som nok fik lidt ekstra ventetid mens 20 blinde og svagtseende blev ledt sikkert igennem krydset.

Den avancerede forstørrelses- og højtlæsningsmaskine Clover Book bliver afprøvet.Hos Instrulog var der endnu mere kaffe (endda med kage), og endnu flere hjælpemidler, denne gang af den mere "snakkesagelige" type der læser ting højt for brugeren.
Vi siger tak for besøget, og er naturligvis altid parat med råd, synsprøver og hjælpemidler!
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar