En udbytterig dag for Nedsatsyn.dk's medlemmer

oprettet d. under Vores egen verden

En udbytterig dag for Nedsatsyn.dk's medlemmer

Mandag den 14. juni fik vi besøg af Nedsatsyn.dk's udflugtsbus, som også havde været forbi Instituttet for Blinde og Svagsynede (IBOS): En god snes blinde og svagtseende og andet godtfolk med interesse for synshjælpemidler ankom cirka kl. 15 til Lys og lup-hovedkvarteret i Rødovre med bus, og blev budt velkommen i vores showroom.

Her fortalte Martin om vores virksomhed og alle de mange forskellige slags hjælpemidler vi kan byde på, og der var rig mulighed for at prøve det alt sammen - inklusiv vores optiker, som lavede synsprøver på dem som havde meldt sig hertil. Det sidste var især populært; de tilmeldte sørgede omhyggeligt for at holde sig i nærheden af døren til vores synsprøverum for ikke at "gå glip" af deres tur.

Rundt om i showroom'et blev der afprøvet lamper, lupper af både elektronisk og traditionel art, filterbriller, spejle med og uden forstørrelse, og meget mere. Enkelte benyttede endda muligheden for at shoppe lidt godt lys, som både kan dæmpes og tilpasses i farvetemperatur pr. trykknap. Andre stillede kloge spørgsmål og udvekslede tips og idéer, så meget tyder på at de fleste, hvis ikke alle, fik noget brugbart ud af besøget.

Vi havde selvfølgelig også sørget for lidt vådt til ganen og lidt til den søde tand. Men som bekendt flyver tiden i godt selskab, så inden vi fik set os om blev klokken 17, og dermed tid til at bussen satte kursen mod vest.

Her hos Lys og lup er vi i hvert fald enige om, at vi havde haft en god og udbytterig dag - og en stor tak skal lyde til alle jer der deltog, for at bidrage til dette! Vi slår i hvert fald dørene op igen, hvis der skulle blive et tilsvarende arrangement i fremtiden.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar