Mød vores nye hjemmeoptiker

oprettet d. under Vores egen verden

Efter mange år på posten er vores hjemmeoptiker Anne stoppet i jobbet, og nu er vi klar til at præsentere hendes afløser: Jovana er nyuddannet optometrist fra Københavns Erhvervsakademi — her har hun blandt andet lavet en undersøgelse af, hvor "præcise" optometrister i de traditionelle brilleforretninger mv. er til at henvise folk med øjensygdommen AMD til øjenlæge.

 

Så Jovana er ikke blot "fuldbefaren" optometrist; hun har også et indgående kendskab til de synsskavanker der er "for alvorlige" til, at almindelige optikerforretninger kan hjælpe — og af den grund passer hun jo noget nær perfekt til Lys og lup, og de mennesker der er vores målgruppe.

 

Ganske som sin forgænger vil man møde Jovana både i synsprøverummet på Lys og lup's hovedkvarter på Erhvervsvej 30 i Rødovre, og hjemme hos sig selv hvis man booker et besøg - i videoen herunder kan man se hvordan sådan et hjemligt optiker-besøg foregår. Husk dog at booke tid ved at ringe til os på nummer 43 45 14 51, hvad enten det er hjemme hos Dem selv eller her hos Lys og lup.

 

Og når vi er ude og vejlede kommunale ergoterapeuter og andre professionelle i svagsyns-"faget", så bliver det også med Jovana som den medbragte ekspert i optik, synsskavanker og alt hvad dertil hører.

 

Hos Lys og lup er vi rigtig glade for at have fået en kapacitet som Jovana med på holdet, og vi håber at I vil tage rigtig godt imod hende derude!

 

I videoen herunder kan De komme en tur med Jovana på et hjemmebesøg, og se hvordan en synsprøve og afprøvning af hjælpemidler typisk foregår i folks eget hjem:

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar