Velkommen til det nye www.lysoglup.dk

oprettet d. under Vores egen verden

Det har været undervejs i månedsvis, men som I nok har opdaget, har vi løftet sløret for det nye ”look and feel” her på lysoglup.dk.

 

Søgefunktionen

Søgefeltet på det gamle lysoglup.dk var tydeligvis lidt for godt ”camoufleret”; man skulle finde en lille stiliseret lup, trykke på den, og så indtaste sine søgeord. På vores nye design er den nem at finde – altid synlig i øverste højre hjørne af alle sider på lysoglup.dk.
Ud over udseendet er der også blevet ”strammet nogle møtrikker” i selve søgefunktionen – blandt andet gav bindestreger anledning til irrelevante eller manglende søgeresultater.

 

Kortere vej til det rette produkt

Alting i vores shop er inddelt i kategorier og underkategorier osv., men i det gamle design skulle hovedkategorierne helst være fåtallige nok til at kunne stå på én linje i den sorte bjælke nær toppen af hver side. Af den grund havde vi så mange desto flere underkategorier, og kunder der navigerede sig emnevis frem i kategorierne skulle igennem flere klik, for at finde det de ledte efter.

På det nye lysoglup.dk er kategorierne rykket ud i en kolonne til venstre, hvilket giver plads til langt flere overordnede kategorier – og dermed flere veje ”ned igennem” kategori-strukturen, og færre museklik, før man når ”målet”.

 

Tekniske specifikationer

Enkelte produkter i det gamle lysoglup.dk har en særlig rubrik, hvor alle de tekniske ”nøgletal” for produktet er samlet ét sted, f.eks. forstørrelse eller linsestørrelse for en lup, eller elforbrug og lysudbytte (lumen) for en lampe. I det nye lysoglup.dk har vi fået den slags tekniske data på langt flere produkter: Klik på fanebladet ”Specifikationer” lige over produktbeskrivelsen for at se alle relevante data for produktet i en overskuelig tabel.

 

Blog i stedet for ”lysbilledshow”

Forsiden af det gamle lysoglup.dk var prydet af et ”lysbilledshow”, som præsenterede nyheder, tilbud og andre nyttige oplysninger – det er ikke kommet med over i det nye lysoglup.dk. Og hvis De læser disse linjer, har De nok opdaget, at vi har fået en blog i stedet: Her er plads til, at vi kan gå lidt mere ”i dybden” når vi f.eks. introducerer et nyt produkt. Ind i mellem vil vi også skrive indlæg med mere generel information om synshjælpemidler og belysning. Så hold øje med den lille ”Blog”-rubrik under spalten med kategorier i venstre side.

 

Med disse ord vil vi byde vores kunder og samarbejdspartnere hjertelig velkommen i det nye lysoglup.dk! Har I feedback, fundet en fejl eller en kommentar, så skriv hjertens gerne et par ord derom i kommentarfeltet nedenfor! :-)

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar