Ny smart bogstøtte

oprettet d. under Produktnyheder

Vi har fået en ny bogstøtte i vores sortiment, som vi synes er rigtig smart: EasyReader hedder den — den kan holde alt fra en lille let tablet eller laptop-computer og op til de tungeste og tykkeste bøger, i ti forskellige vinkler.

Hvis en bog er lidt stiv i ryggen, kan det være svært at få siderne til at blive liggende når man har slået op et bestemt sted i bogen. Af den grund har EasyReader en elastisk "rem", der sørger for at siderne bliver liggende i stedet for at stritte ud i luften.

EasyReader kan klappes sammen, så den ikke fylder mere end en god centimeter i tykkelsen — lige til at pakke ned i en taske og have med sig. Og dertil: når den er klappet sammen, kan den også bruges som skriveplade, komplet med en fiks klemme som holder godt fast på en skriveblok, et spørgeskema, en pakkeliste eller hvad man nu har brug for.

Dem der bruger en kraftig lup med stor forstørrelse til at læse vil vide, at man skal helt tæt på teksten for at kunne se noget i sådan en lup: Med EasyReader'en kan få sin bog op i en høj vinkel, så man slipper for at sidde "krumbøjet" ind over teksten; slut med at få ondt i øjne, nakke, ryg osv. når man skal læse mere end bare en kortfattet huskeseddel.

EasyReader blev oprindeligt udviklet af en ung jurastuderende, som ikke kunne finde en god bogstøtte på markedet der kan bære de store, tunge bøger der hører det fag til. Hans første prototyper var forholdsvis primitive, men stadig en markant forbedring i forhold til de bogstøtter der var på markedet. Firmaet der laver EasyReader'en i dag har siden da videreudviklet idéen, og de laver faktisk ikke andre produkter en denne fikse og alsidige bogstøtte.

 

EasyReader fås i hvid og i grafitgrå, og begge modeller koster 495 kroner inklusiv moms.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar