Lys og lup træffer foranstaltninger mod Corona-smitte

Oprettet d. under Vores egen verden

Som de der følger med i nyhederne vil vide, er der sat forskellige initiativer i værk for at imødegå spredningen af Corona-virusset. Ligeså har vi hos Lys og lup truffet nogle foranstaltninger for at bidrage til at begrænse smitterisikoen.

 

Når De ankommer til vores showroom eller synsprøverum, vil De opleve at vi modsat sædvane ikke giver hånd. Vores optiker Anne er "bevæbnet" med håndsprit, som hun naturligvis bruger flittigt både før og efter Deres eventuelle synsprøve. Og dertil har vi strammet op på den generelle rengøring her på Lys og lup-hovedkvarteret.

Hvis De køber noget direkte i showroom'et, beder vi Dem om at undgå at betale med kontanter. Brug i stedet MobilePay, eller dankort via vores webshop, www.lysoglup.dk.

Har De købt varer til afhentning, vil Deres varer ligge parat i vores vindfang, dvs. lige foran døren ind til vores showroom.

 

Generelt vil vi henstille til, at De køber hos os via vores webshop på www.lysoglup.dk frem for at møde op i vores showroom.

 

Eventuelle besøg i vores showroom bedes begrænset til færrst mulige personer, ideelt kun den person der skal se/prøve hjælpemidler. Vi planlægger disse besøg så der går mindst en time fra én besøgende går, og til næste besøgende ankommer. Husk derfor at besøg i vores showroom altid skal bookes på forhånd; ring på tlf. 43 451 451.

 

Vores optiker er "lukket", så der ikke laves synsprøver, hverken i vores eget synsprøverum eller hjemme hos Dem. Vores tekniker laver stadigvæk reparationer, men kan ikke påtage sig at tage ud til kundernes hjem.

 

Alle disse initiativer vil naturligvis stå ved magt, indtil vi hører fra sundhedsmyndighederne at smitterisikoen er drevet over. Vi håber at De vil udvise forståelse for vores og især sundhedsmyndighedernes tiltag mod corona-smitte — se mere generel information på www.coronasmitte.dk.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar