Sene julegaver når også frem i tide med pakkeposten

oprettet d. under Vores egen verden

Godt nyt til jer, der af og til køber de allersidste julegaver i neglebidende kort tid før den store fest: Hos Lys og lup kan man bestille julegaverne helt frem indtil søndag den 22. december klokken 10:00, og få dem leveret med posten senest midnat mellem den 23. og 24. december.

 

Og skulle det lykkes postbuddet at "ramme" Deres adresse lige akkurat de ti minutter I ikke er hjemme, bliver pakken afleveret i en pakkebutik der har åbent i løbet af juleaftensdag den 24., eller i en pakkebutik der har sent åbent den 23. december.

 

Hvis De sidder og læser disse linjer få dage før jul, i lettere panik over hvad De dog skal finde på at give onkel Benny eller moster Fie, så kommer her nogle forslag:

Cocoons FitOver-solbriller er måske sagen, hvis modtageren skal på ferie til sydens sol og varme i løbet af vinteren.

Lys har alle brug for, uanset om man har et synshandicap eller ej: Vi har f.eks. masser af gode bordlamper, og hvis der er brug for ekstra lys udenfor stikkontakt-rækkevidde, er Reverse Lighting, Kombi-lampen eller den helt nye Krydder-lampe måske sagen: De tre modeller er opladelige, og kan lyse i timevis hvor som helst man har brug for det.

Hvis modtageren gør sig i modelbyggeri, frimærker eller andre aktiviteter der involverer små detaljer, er en luplampe måske et godt valg. Max-Detail-brillen er også en fremragende hjælp til at få et godt blik for småting.

Til den mere "pyntelige" modtager har vi et kæmpe sortiment i spejle; til tasken eller lommen, til montering på væg, med eller uden indbygget lys, og med eller uden forstørrelse.

Og til gør-det-selv-folket har vi også nogle forslag: En pandelygte sørger automatisk for at man altid har godt lys lige der hvor man kigger hen. Og vores Thermo-Torch håndlygte er lidt af en "schweizerkniv" af en håndlygte, som ud over at lyse også har en indbygget håndvarmer, og desuden kan oplade mobiltelefoner og andet transportabelt udstyr.

 

Og med disse ord vil vi ønske jer alle sammen en rigtig god jul og et godt nytår!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar