De første fuldbefarne synspraktikere

oprettet d. under Vores egen verden

Tirsdag den 28. maj aflagde de første tre deltagere på vores nye kursus for såkaldte synspraktikere prøve med fornemme resultater: Karin, Maja og Maria fra Færøerne har været "rundt i krogene" indenfor emnet synsskavanker, og hvad der findes af redskaber, som kan gøre dagligdagen nemmere for mennesker med dårligt syn.

 

Karin, Maja og Maria med deres dugfriske kursusbeviser, flankeret af Martin og Anne.

 

Kurset varer to almindelige arbejdsdage, og behandler øjets anatomi og de hyppigst forekommende øjensygdomme, de fagudtryk og begreber som optikere og øjenlæger benytter, briller og deres styrker og korrektioner, de mest almindelige synshjælpemidler, samt belysning. Underviserne er konsulent Martin Mejlby og optometrist Anne Johansen, og i kursusforløbet er der indlagt en række praktiske øvelser. Det hele afsluttes med en skriftlig prøve af multiple choice-typen, så man får en "måling" af sit udbytte af kurset.

 

Kurset er målrettet alle i såvel offentligt som privat regie, som arbejder med at hjælpe handicappede mennesker i deres hverdag. Det kan arrangeres ude hos jer, eller her hos Lys og lup - ring (tlf. 43 451 451) eller skriv (lysoglup@lysoglup.dk) til os for at få mere at vide, og evt. planlægge afholdelse af kurset.


Kommentar(er) 1

Skriv din kommentar