Små taktile detaljer med stor virkning

oprettet d. under Produktnyheder

Vi vil altså gerne lige have lov til at prale med en lille succeshistorie: For et par år siden lancerede vi den alsidige "altmulig-lampe" Lumina Magnet - en rigtig praktisk løsning for dem, der nærmest altid godt liiiiige kunne bruge lidt ekstra lys til et utal af dagligdagens gøremål.

Kort tid efter fandt vi på at lave en lidt mere "taktil" version af den, med markeringer, som gør det nemt at finde især knapperne på lampen alene ved hjælp af følesansen i fingrene. Disse taktile mærkninger danner nogle skrå "flanker" omkring knapperne, så en finger ledes hurtigt og præcist ind på knappen.

Og det er tydeligvis blevet vel modtaget blandt jer, der bruger Lumina Magnet-lampen — faktisk sælger vi mellem ti og tyve lamper med de taktile markeringer, for hver én der ryger over disken uden taktile mærkninger.

Så kort fortalt: en lille hurtig idé, som tydeligvis gør livet lidt lettere for jer der døjer med et synshandicap. Og for at være helt ærlig: Det er sådan nogle ting der gør, at vi elsker vores arbejde!

I videoen til venstre viser Søren detaljerne ved Lumina Magnet-lampen med taktile mærkninger, og til højre er Martins produktpræsentations-video af Lumina Magnet-lampen og dens fortræffeligheder:


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar