Nye muligheder med MyStar-lamperne

oprettet d.

Nye MyStar-lamper

MyStar-sortimentet i loftlamper har fået en lang række helt nye modeller. Hidtil er alle MyStar-lamper leveret med en fjernbetjening, som man kan bruge til at skrue op og ned for lysstyrken, og tilpasse lysets farvetemperatur ("farvetone"), fra lunt, over neutralt hvidt, til udpræget køligt lys. Desuden kan man, hvis MyStar-lampen er tilsluttet en ganske almindelig kontakt på væggen, bruge denne til at skifte mellem forskellige lysstyrker og farvetemperaturer.

Tre forskellige kategorier

De nye MyStar-lamper kan inddeles i tre overordnede grupper: En enkelt "grund-model", MyStar C103X, leveres uden fjernbetjening; her kan man vælge mellem klart, neutralt hvidt lys, et lunt skær, og særlig dæmpet natte-belysning. "Standard-modellerne" MyStar S28T og S28TX, MyStar C102T og C102TX samt MyStar C205T og C205TX leveres med den samme fjernbetjening som hidtil, med alle muligheder for at indstille styrke og farvetone på lyset som man ønsker det, og vælge nattebelysning eller "falde-i-søvn-lys", som automatisk dæmpes ganske gradvist. Og som noget helt nyt er der kommet en masse avancerede modeller, som kan fjernbetjenes fra Deres mobiltelefon - uanset om De er hjemme eller ej!

Nye spændende muligheder

Når MyStar-lampen bruges sammen med Wi-fi-netværk og mobiltelefon, kan både lampen og andre apparater fjernbetjenes fra telefonen.Alle de MyStar-lamper der har et "W" i deres typebetegnelse, f.eks. MyStar C515TW, leveres med samme fjernbetjening som ovennævnte modeller, men hvis De har trådløs internetforbindelse (af den slags der kaldes for Wi-fi) og en avanceret mobiltelefon (enten iPhone eller en Android-baseret smartphone), kan De bruge mobiltelefonen som fjernbetjening - både derhjemme og når De er væk hjemmefra! "EcoCloud"-app'en, som kan hentes både hosm Apples app store og Googles Play-butik, giver en række nye muligheder, som f.eks. det at gemme bestemte indstillinger af Deres MyStar-lampe(r), så De senere med et enkelt tryk kan kalde det rigtige lys frem til tv-kigning, en hyggestund, en god middag og andre aktiviteter.

Ikke kun lyset

Og de nye muligheder stopper ikke ved lamperne: De avancerede "W-modeller" i MyStar-serien har en infrarød sender (i stil med fjernbetjeningen til et fjernsyn), og kan fungere som "budbringer" mellem mobiltelefonen og andre apparater, der benytter en fjernbetjening, så disse også kan betjenes fra mobiltelefonen: Tænd f.eks. for varme eller airconditioning, allerede inden De kommer hjem, eller tænd og sluk for lys, så eventuelle indbrudstyve tror, at der er nogen hjemme.

 

Så velkommen til fremtiden og alle de nye muligheder med MyStar-lamperne - vi håber I vil tage godt imod!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar