Hvad kan man lave, hvis man er sendt hjem?

oprettet d. under Tips og idéer

Er De blevet sendt hjem fra arbejde? Eller måske ligefrem sendt i hjemmekarantæne? Hvad sytten stiller man så op?

 

Hvis man har taget myndighedernes opfordring til at arbejde hjemmefra til sig, er det naturligvis en fordel at have et godt skrivebord at arbejde ved. Og til et sådant hører naturligvis godt arbejdslys; og på det felt har Lys og lup naturligvis et rigtig godt sortiment. Selv er vi især begejstrede for bordlamperne i Stella- og Lumina-familierne: De fås begge i både sort og hvid, de har en fleksibel lampearm, så man nemt kan dreje og vinkle lyset lige akkurat som man vil have det, og så er der indbygget lysdæmpning og mulighed for at regulere lysets farvetone — fra lunt og let gyldent som vi kender det fra gammeldags elpærer af glødelampe-typen, til frisk og let køligt som dagslyset udenfor.

Alternativet til skrivebordet er at smide sig i favoritstolen med en laptop og eventuelle dokumenter (og en kop kaffe eller te) indenfor rækkevidde: Til sådan en arbejdsplads kan både Stella og Lumina fås som standerlampe til at stille på gulvet ved siden af den gode stol.

 

Måske har De i forvejen en udmærket lampe det sted De foretrækker at "hjemme-arbejde" fra — men har De også ordentligt og energieffektivt lys i denne lampe, som holder længe? Det er i skrivende stund ikke til at sige hvor længe det bliver nødvendigt med hjemmearbejde, karantæner og den slags tiltag. Hos Lys og lup er der ingen tvivl om, at belysnings-fremtiden tilhører LED-pærerne, og hos os kan De vælge mellem det hyggelige, let gyldne lys, eller det friske lys i stil med dagslyset — og alt hvad der ligger mellem de to yderpunkter!

Og mens vi taler om ordentligt lys, så har vi naturligvis også loftlamper. Og hvis man trænger til lidt af det, så har vi en rigtig gør-det-selv-venlig serie i MyStar-lamperne: De er dejlig nemme at sætte op takket være deres smarte monterings-beslag, og hvis man som karantæneramt ikke kan hidkalde elektrikeren, så må man gerne selv slutte dem til et eksisterende lampeudtag. MyStar leveres med en fjernbetjening, hvorfra man kan dæmpe lyset og justere farvetonen i lyset efter behag, ligesom med Stella- og Lumina-lamperne.

Et andet godt gør-det-selv-projekt kunne være at forsyne badeværelset med et vægmonteret spejl, f.eks. med indbygget lys eller forstørrelse; så har man god mulighed for at tjekke om man skulle være blevet lidt bleg og sløj...

 

Hvis man er sendt hjem fra arbejde, er det naturligvis også en opportun mulighed for at dyrke sin hobby: Går man rundt med en lille kunstmaler i maven, er en studie-lampe eller en staffeli-lampe måske sagen. Er man mere til små, "pilne" detaljer, har vi nogle fikse forsatslupper til brillerne og Max-Detail-brillen, som giver god forstørrelse med begge hænder fri.

 

Vi har også et bredt sortiment i kikkerter: Uanset om man er "bundet" til hjemmet eller kan tage en spadseretur ude i naturen, er disse en fremragende mulighed for at se hvad der rører sig derude. Glem ikke at det rent faktisk er blevet forår, selv om alle øjne nok er rettet mod virakken omkring corona-smittefaren for tiden...

 

Og med disse ord vil vi ønske alle et rigtig godt forår med mindst mulig smittefare...!

 


Kommentar(er) 1

Skriv din kommentar