Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Registrering af personlige oplysninger
Lysoglup ApS registrerer dit navn, adresse samt faktura i kundekartoteket ved køb. Oplysningerne vidergives ikke, men Lysoglup ApS opbevarer registreringen i fem år.

Selv om varerne skal leveres et andet sted, har vi brug for din rigtige adresse. Det kan være til nytte i forbindelse med leveringsproblemer og andre uforudsete hændelser. Dit telefonnummer og e-mailadresse er vigtig, hvis vi har brug for at kunne komme i kontakt med dig. E-mail adressen skal vi bruge, når vi sender din ordrebekræftelse, som er din garanti for, at du har bestilt varen.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en krypteret overførsel mellem dig og Nets.
I forbindelse med dit køb i www.lysoglup.dk shoppen bliver dit navn, adresse og email registreret.

Cookies
Når der lægges varer i indkøbskurven, bruger systemet cookie i forbindelse med sessionen, men kun i den tid du befinder dig på siden. Der gemmes ingen oplysninger omkring den maskine der handles fra, og når browser lukkes, bliver alle oplysninger på din maskine slettet.

Logstatistik
Der bruges logstatistik på Lys og lup-shoppen for statistisk brug.

Bestilling
Alle priser er inkl. 25% moms og incl. alle afgifter, told m.m. gældende for Danmark. Ved levering til andre lande er det kundens ansvar selv at afregne evt. told og afgifter.
Aftaler på websitet kan kun indgås på dansk.
Vi tager forbehold for moms- og afgiftsændringer samt ændringer i udgifter til transport.
Ved levering udenfor Danmarks regninger vil du blive kontaktet m.h.t. transportomkostningerne.
Du vil altid blive orienterede om sådanne ændringer før endelig ordre afvikling.

Betaling
Betaling kan ske med Dankort, VISA, Euro/Mastercard, JCB-card. Der pålægges intet gebyr for betaling med Dankort. Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 DKK når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra Lysoglup ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Forsendelse og Levering
Med mindre andet er anført under detaljer for varen, sker levering normalt inden for en halv snes dage. Er leveringstiden udover det nævnte vil du få besked via e-mail.

Afhængigt af hvilken leveringsform du vælger ved afslutning af købet i webshoppen, leveres dine varer enten til døren, til dit lokale posthus, eller De kan vælge selv at afhente varerne hos Lys og lup i Rødovre. Hvis du ifm. købet angiver mailadresse eller mobiltelefonnummer, får du en advisering via email eller sms, når din forsendelse er klar.

Transportskader
Når du modtager varen, skal du inden for rimelig tid undersøge, om den er beskadiget. Er varen transportskadet, skal du give Post Danmark eller fragtmanden den med retur, og vi ombytter den uden udgift for dig. Du kan melde eventuelle transportskader på telefon 43 451 451, eller maile på lysoglup@lysoglup.dk

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare. Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken. Du skal i stedet udfylde formularen, som du finder på forsiden af webshoppen eller på anden utvetydig måde oplyse Lysoglup ApS om at du vil fortryde dit køb. Du vil umiddelbart efter modtage en kvittering.
Varen skal ifølge loven "returneres i væsentlig samme stand som den modtages".

Du må altså gerne pakke varen ud og bruge den, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt. Vi opfordrer på det kraftigste til, at varen returneres i originalemballage.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. eller give fysisk fremmøde på vores adresse mod forudgående aftale.
Returnerede varer sendes til Lysoglup ApS, Erhvervsvej 30, 2610 Rødovre
For at sikre, at pengene sendes retur til den rette kunde, bedes du venligst oplyse kunde- eller ordrenummer samt afsender (det navn varen er bestilt under) på tilbageforsendelsen.

Tilbagebetaling
Senest 14 dage efter Lysoglup ApS har modtaget din henvendelse om fortrydelse, vil du få tilbagebetalt varens fulde beløb samt eventuelle leveringsomkostninger svarende til den billigste forsendelsesmetode. Tilbagebetalingen vil ske med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Lysoglup ApS kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur eller har modtaget dokumentation for, at du har returneret varerne. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktioner. Tager du varen i brug eller skades den under forsendelsen, hæfter du for varens værdiforringelse. Emballagen skal også være intakt ved returnering ellers vil der blive fratrukket for ny emballering.

Reklamationsret
Følger de til enhver tid gældende bestemmelser i købeloven.
Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:
Lysoglup ApS, Erhvervsvej 30, 2610 Rødovre
Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken:
Kunde- og/eller ordrenummer samt afsender (det navn varen er bestilt under).
Såfremt du sender et produkt til os, som viser sig ikke at være behæftet med en mangel, men alene ikke fungerer på grund af en brugerfejl, vil vi i de tilfælde, hvor vi selv bliver krediteret fra vores grossist, være nødsaget til, at tage et administrationsgebyr på op til 1000 DKK. Hertil kommer udgifter til forsendelse.

Reklamationsbehandling
Er en vare forsinket, eller har varen fejl, kan du henvende dig på nedenstående adresse eller telefon 43 451 451.
Klager over fejl ved varen skal ske inden for rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen, eller burde have opdaget fejlen, ved almindelig gennemgang af varen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. To år efter modtagelsen af varen, ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

Lyskilder/pærer er ikke omfattet af ovenstående garanti og reklamationsbestemmelser - dette gælder også lyskilder i luplamper og lyslupper. Vi anbefaler derfor at disse afhentes og afprøves i vores forretning.

E-markedsføring
Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.
Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil, enten når du taster dine kundeoplysninger, i forbindelse med dit køb, eller på siden med nyheder (link til venstre på siden).
Nyhedsbrevet udsendes med jævne mellemrum - du kan altid blive frameldt - samme sted som du har tilmeldt dig.

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere