Smart lille luftrenser giver coronasmitten kamp til stregen

oprettet d. under Produktnyheder

I disse corona-tider anbefales vi at lufte ud, og at undgå at samles for mange ad gangen inden døre; den stillestående indendørs-luft gør det lidt for nemt for sygdomsfremkaldende vira og bakterier at sprede sig.

 

Heldigvis har vi fået et nyt produkt i sortimentet, som kan hjælpe os her i den sidste "spurt" i kampen for at slippe af med coronasmitten: Den nye Ledvance-luftrenser bruger et ekstremt effektivt såkaldt HEPA-filter til at "fange" vira, bakterier og andre smittekim, og slår dem ihjel ved hjælp af den mest "hårdtslående" form for ultraviolet lys (UVC). Lyskilden er naturligvis af LED-typen, så modsat luftrensere der bruger et lysrør til det formål, er der ingen kviksølv eller anden giftig kemi i Ledvance-luftrenseren – af den grund kan den trygt anvendes i nærheden af nyfødte og gravide.

 

Luftrenseren er ikke meget større end et drikkeglas, og har et støjniveau mindre end hvad man oplever på et bibiotek – alligevel renser den hele 8 kubikmeter luft i timen, når man stiller den på det højeste af tre niveauer. Den drives af strøm fra en USB-forbindelse, så man kan bruge den derhjemme, på kontoret, i bilen og en masse andre steder.

 

Her på Lys og lup-hovedkvarteret er vi ret imponeret af den lille luftrenser, og har sat nogle stykker af dem op i vores showroom, synsprøverum og andre steder for at give corona-smitten ekstra "modvind på cykelstien". Men vi skal stadig bede Jer om at bestille tid og bære mundbind eller visir, når I besøger os.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar